החורף הוא זמן לארוחות מנחמות ודשנות שמחממות את הנשמה וממלאות את הבטן. עם זאת, לא לכולם יש את הזמן או הכישורים להכין ארוחות מסובכות. למרבה המזל, יש הרבה מאכלים חורפיים קלים להכנה שישמרו אותך חמים ומרוצה מבלי לתפוס יותר מדי זמן או אנרגיה.
מרק
מרק הוא אחד ממאכלי החורף הפשוטים ביותר להכנה. בין אם זה מרק עגבניות קלאסי, מרק דלעת שמנת או מרק בקר וירקות דשן, מרק טוב קל להכנה והוא דרך מצוינת להתחמם ביום חורף קר. כדי להתחיל להכין מרק פשוט, פשוט מטגנים כמה ירקות כמו בצל, גזר וסלרי בסיר עם מעט שמן או חמאה. לאחר מכן, הוסיפו מעט מרק או ציר, וכל מרכיב אחר שתרצו (כמו קוביות עגבניות, רסק דלעת משומר או בשר בקר מבושל). תן לזה להתבשל כמה דקות, ואז אתה מוכן להגשה.
צ'ילי
עוד מאכל חורפי שקל להכין הוא צ'ילי. צ'ילי היא מנה חורפית קלאסית הניתנת להתאמה אישית לפי טעמכם. אתה יכול להשתמש בבשר בקר טחון, הודו טחון, או אפילו ביזון טחון, ולהוסיף כל ירק שאתה אוהב. הבסיס כולל בצל, שום, עגבניות ואבקת צ'ילי, אבל אתה יכול גם להוסיף כליות או שעועית שחורה, תירס או מרכיבים אחרים שאתה אוהב. לאחר שהצ'ילי מבושל, אפשר להגיש אותו עם כף שמנת חמוצה, גבינה מגוררת או קצת כוסברה טרייה קצוצה.
תבשילים
תבשילים הם גם אוכל נהדר לחורף, והם קלים מאוד להכנה. המרכיבים יכולים להשתנות בהתאם להעדפה שלך, אבל הם בדרך כלל כוללים מגוון של בשרים וירקות. כדי להכין תבשיל, תזדקק לסיר או תנור הולנדי, שמן או חמאה ומגוון מרכיבים. התחל בהשחמת הבשר, ואז הוסף פנימה את הירקות והנוזלים שלך כמו מרק או יין. לאחר מכן, הניחו לזה להתבשל עד שהבשר והירקות רכים. לאחר שהוא מבושל, אתה יכול להגיש אותו עם קצת לחם פריך או קצת פירה.
מקרוני וגבינה
כשזה מגיע למאכלי חורף, אין דבר מנחם יותר ממקרוני וגבינה. מנת הפסטה הגבינה, השמנתית והמנחמת היא אוכל מנחם קלאסי שקל להכין. יש הרבה וריאציות שונות של מקרוני וגבינה, אבל המתכון הבסיסי הוא לבשל מקרוני ואז להוסיף גבינה ומעט חמאה. אפשר להכין עם גבינת צ'דר, או להשתמש בשילוב של גבינות שונות. לאחר שהגבינה נמסה, אתה יכול להוסיף מעט חלב או שמנת כדי להפוך אותה לקרמית יותר.
לבסוף, שום דבר לא קל יותר להכנה מאשר כריך גבינה בגריל. קל להכין גבינה בגריל, וזהו אוכל מנחם קלאסי שלעולם לא מזדקן. אפשר להשתמש בכל סוג לחם שאוהבים ובכל סוג גבינה שאוהבים. לאחר שהכריך מבושל, אתה יכול להוסיף כמה תוספות כמו בשר חזיר או בייקון, או אפילו קצת מרק עגבניות.