אילו מאכלים פופולריים בסין בחורף?
הנה כמה מאכלי חורף סיניים קלאסיים הפופולריים בסין:
סיר חם: סוג של פונדו סיני, שבתוכו מניחים סיר מרק רותח במרכז השולחן. לאחר מכן הסועדים מבשלים במרק חומרי גלם כמו בשר, פירות ים וירקות.
כופתאות: כיסי בצק קטנים, מלאי בשר או ירקות, מאודים או מבושלים. הם מאכל סיני פופולרי המוגש בדרך כלל במהלך פסטיבלים או אירועים מיוחדים.
קונג'י: סוג של דייסת אורז שאוכלים לרוב לארוחת בוקר, ניתן להכין אותה עם מרכיבים שונים כמו בשר, פירות ים או ירקות.
מרק מלון חורף: מרק מתוק ומלוח העשוי ממלון חורפי בבישול איטי, בשר ולפעמים שרימפס מיובש.
עוגות אורז דביקות: קינוח סיני מסורתי עשוי מקמח אורז דביק, סוכר ומילוי מתוק כמו משחת שעועית אדומה.
אטריות שמן ג'ינג'ר ובצל ירוק: מנה מלוחה העשויה מאטריות, ג'ינג'ר, בצל ירוק ושמן בעל טעם.
ניאנגאו: סוג של עוגת אורז דביקה שהיא אוכל מסורתי של ראש השנה הסיני.
אלו הן רק כמה דוגמאות, המטבח הסיני מגוון ויש הרבה מאכלי חורף אחרים הפופולריים באזורים שונים בסין.